Tak for opbakningen på Facebook…

Er meget beæret og virkelig glad for tilslutningen til siden på Facebook! Men det forpligter jo…derfor kommer her opskriften på pandebåndet som lovet. Dette gang blev det et gråt af slagsen.

Pandebånd med flet

Garnet var koksgråt

Pindestørrelse: 3.
Masker: 18

Jeg har forsøgt at illustrere der her med nogle tegninger, håber det gør det lettere at gøre efter!

Step 1: Slå 18 masker op og strik 76 pinde ret, derefter deler du de 18 masker op i to. Sæt 9 af maskerne fast med en sikkerhedsnål. Fortsæt derefter med de ni andre til step 2. Her stikker du 50 pinde ret.

Step 3: Gå tilbage til der, hvor du satte sikkerhedsnålen og fortsæt der og strik 50 pinde ret med de 9 masker.

Step 4: Kryds de to strimler over hinanden og saml igen de 18 masker og strik 76 pinde ret og slut af.

Til sidst syr du de to ender sammen. Og sådan kommer det færdige produkt til at se ud, rigtig god fornøjelse 🙂

4 kommentarer til “Tak for opbakningen på Facebook…”

  1. Det er rigtig fint pandebånd. Og god tegning af det, hjælper meget. Men jeg har lidt svært ved at gennemskue hvad der sker med tråden? Hvor skal den være? Hvordan får an den ned til det næste sted?

    1. Kære Bestina. Tak 🙂 Jeg må være dig svar skyldig, da det er 4 år siden jeg strikkede den kan jeg faktisk ikke huske det. Men jeg gætter på at jeg lavede tråden lang, og tog den med der hvor jeg fortsætter, og så til slut klipper jeg tråden over på midten og med nål væver den ind i det færdige pandebånd – giver det mening? Det håber jeg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *