Lockdown anbefalinger

AnnaUno anbefaler ting du kan lave uden brug af en skærm. Vi sidder meget foran skærmen, både når vi er på arbejde og når vi forsøger at fastholde socialekontakter under denne lockdown.

Derfor har jeg valgt i de følgende anbefalinger ikke har fokus på skærmen.

Skriv endelig til mig på kontakt@annauno.dk eller kommenter her, hvis du har gode anbefalinger, da gerne vil have at jeg deler her.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Fysisk aktivitet

Find Thomas Dambos trolde ved dette ret seje troldekort

Jeg har selv været på jagt efter trolde de seneste år og har indtilvidere fundet disse:

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Gå på eventyr – bogstavlig talt.

Download app’en Natureventyr og find en eventyrlig tur i nærheden af dig.
Jeg har ikke afprøvet dem endnu, men har fået dem anbefalet.Lav yoga når vejret ikke er til gåture.

Jeg har selv brugt både Down Dog og yogavivo. Som begge både har mange forskellige slags yoga og derudover er der også styrke træning begge steder, hvis du er mere til det.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Offline aktiviteter

:::: Strik ::::
Jeg nåede lige at begynde af strikke for alvor, et halvt års tid inden corona lukkede landet ned i marts. Og det er bare forsat her under lockdown.

Før jeg anbefaler nogle konkrete opskrifter, vil jeg bare anbefale at have to strikke projekter af gangen. Et “easy”-projekt, da kan lave når du sidder og ser serier eller høre en lidt for spændende podcast eller lydbog.

Og et udfordringsstrikketøj, hvor du ikke rigtig kan gøre så meget andet end af høre noget god musik imens. Og hvor du er nødt til at kontakte strikke-eksperter til at afkode strikke opskriften. Jeg bruger både min mor og YouTube. Jeg kan virkelige anbefale begge dele, men specielt er fordelen ved YouTube, man kan stoppe den midt i en forklaring og gense metoden til uendelighed.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

:::: Podcast ::::
Jeg er meget af tiden lukkede inde i min egen lejlighed alene og her har jeg fundet ud af at nogle af de podcast bruger jeg til at føle mig en del af det selskab og at jeg er med på en lytter på en god samtale, hvor jeg kan grine når de siger noget sjovt og blive sur når jeg synes det argumenterer for noget jeg er uenig i.

Listen over podcast jeg lytter til lige nu:

:::: Sitter podcast ::::

:::: Her går det godt ::::

:::: 4 patroner på lommen ::::

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *