Hipstervest

Så blev den endelig færdig min vest og jeg kan nu kalde mig for ægte hipster. For ikke nok med at jeg nu er indehaver at en vatteret vest med neonlynlås, jeg har tilmed lavet den selv. Jeg ved ikke om det er noget jeg er stolt af og det er ikke det som hovedet formålet. Men jeg er virkelig glad for den, og den er perfekt til nu hvor jeg forhåbentlig snart kan droppe vinterjakken – pga. det begyndende forår?!

Skærmbillede 2013-02-19 kl. 10.21.36

Næste vatterede syprojekt er et par overtrækker og en jakker. Ja rigtig gættet – jeg ribbede Stofdillen for vatteret mørkeblåt stof, dengang den stadig var at finde på Jagtvejen:)

 

2 kommentarer til “Hipstervest”

  1. Har lige fundet din blog 🙂 Rigtig fede projekter 🙂 Er vesten i “fri hånd” eller kan man finde et mønster på den?

    1. Kære Karina

      Tak for den søde kommentar – fedt du kan lide hvad jeg laver. Mønsteret er et jeg selv har udviklet efter et grundmønster fra bogen “mønsterkonstruktion for kvinder”, som vidst kan lånes på biblioteket.

      Mvh Anna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *