Kransekage

Min mors opskrift på kransekage, som jeg laver til nytår. Den er en stor succes også for kransekageskeptikerne.

Kranskagen er også god at fryse og hive frem til uventede gæster.

Ingredienser

  • 500 g marcipan
  • 175 g flormelis
  • 1 æggehvide

Fremgangsmåde

Riv marcipan (gerne køleskabskold) og vend flormelis i.
Tilsæt æggehviden og ælt det til en homogenmasse.

Form det til det du skal bruge det til.

Hvis du laver et kransekage tårn, skal vi starte med en stang på 4 cm, og øge hver stang med 4 cm (8, 12,16,20,24,28 osv.), form dem som ringe og bage dem.

Du bager ved 185 grader i 15 min (afhænger af størrelsen på dine kransekage stykker).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *