#welcometodenmark

Stå sammen

Kære Alle

Jeg er blevet følelsesmæssigt berørt både positivt og negativt, i forhold til hvordan vi i Danmark forholder os til og behandler til de kære flytninge, der flygter fra krig og elendighed i deres eget land. Som mere end nogle trænger til et pusterum.

Men hvordan kan jeg bidrage til at hjælpe dem? Udover at jeg donerede tøj, der var blevet i overskud fra tøj-bytte-eftermiddag, jeg havde holdt med mine veninder?

Her blev jeg glad for at jeg er ekspert i at gemme ting og har utrolig svært ved at smide ud. Et gammelt tekstil-tryk, som oprindelig var til illustration til en artikel min svoger skrev for en avis, blev lige pludseligt ekstremt relevant at brug igen.

IMG_5185

Jeg har nu trykt det på en mule-pose og en “madpakke”-pose, som en form for test. Jeg er blevet ret tilfredst med resultatet. Jeg arbejder stadig på konceptet. Men tænker at jeg vil lave flere mule-poser og tilbyde at trykke det på andre ting, og der overskud der kommer, vil jeg sende videre til de kære flytningen, derhen hvor det gør mest gavn.

Skriv endelig til mig på kontakt@annauno.dk med ideer eller forespørgel på ting du ønsker dette tryk på.

2 kommentarer til “#welcometodenmark”

  1. Hej Ronja.

    Håber du har det godt? Jeg tager gerne en mulepose med tryk 😊 hvad sætter du prisen til?

    Kh Maja

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *