Kalender klar til download!

Så er den færdig…jeg er glad for at jeg endelig fik ført min ide ud i livet og stolt over resultatet. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at jeg indirekte er blevet inspireret af modul 1 i matematik på læreruddannelse, hvor vi har beskæftiget os med figurfølger.

Kalenderen er sat op i illustrator og jeg har nydt godt af alle de gode tutorials som findes på nettet.

Jeg har lagt tre forskellige versioner op, kig på billedet og du vil komme videre til pdf’en der indeholder hele kalenderen.

1. Coral

Coral Marts

2. Pink

Pink maj

3. Turkis

Turkis juli

 

Glæder mig til at høre jeres reaktion på dem!

Jeg tager i gerne mod individuelle bestillinger. Så hvis ingen af de ovenstående falder i din smag – så skriv til kontakt@annauno.dk

/annauno

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *