Opskrift l Kardemommebullar

Min kære veninde Pernille introducerede mig til kardemommebullar til en af vores månedlige syklubber. Jeg var ved første bid overbevist og afhængig. Efter min mening er den langt bedre end kanelbullar.

I efterårsferien tilbragte en hel uge i sommerhus, uden de store planer. Derfor var der masser af tid til at eksperimentere med nye uafprøvede opskrifter. Og resultatet blev meget tilfredsstillende og udover alt forventning.

Skærmbillede 2014-10-23 kl. 22.27.49

Opskriften fandt jeg på en fin svensk blog. Selve teknikken med at snog dem rigtig, lurede jeg ved at se film på youtube.

Håber denne ille pep-talk har inspireret andre til at give sig i kast med at lave kardemommebuller, alternativ kan I jo tage over sundet og smage den “ægte” vare i det svenske. Er er det billede af dem jeg købte da jeg var med min søster i Stockholm i pinsen.

Stockholm Kardemommebullar

Nyd efteråret derude – AnnaUno

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *