En fed måde at bruge rester..

Som nogle af mine læsere nok har bemærket, elsker jeg at lave mad. Men jeg elsker også at bruge alt – og undgå at noget går til spilde.

Jeg har aldrig været den store fan af hverken romkugler eller studenterbrød – selv om det er en oplagt måde at udnytte sine rester på. Men jeg så mig alligevel nødsaget til at prøve en opskrift på studenterbrød – som jeg faldt over inden på Samvirkes site “vi skal spise”.

Der er desværre intet billede af mine egne studenterbrød. Men har er billedet fra “vi skal spise”:

fra viskalspise.dk
fra viskalspise.dk

Jeg kan varmt anbefale dem, jeg bruge gamle muffins fra min fryser, brombærsyltetøj (brombær fra min mor og fars have), 80% chokolade, kaffe. De blev til sidst overtrukket med chokolade og drysset med hakkede hasselnødder.

Opskriften på studenterbrød – finder du her.

Find flere opskrifter på hjemmelavet slik og kage – på mit pinteret-board [homemade candy]. 

God fornøjelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *