DIY bordpynt

Jeg stod for at pynte min afdelings bord til den årlige julefrokost fredag, det var som en del af en konkurrence. Vi var sikre på at vi ville vinde, men et bord med røde hjerte-helium-balloner løb med sejren. Jeg følte dog alligevel at jeg vandt lidt, da der kom mange rosende ord fra mine kollegaer og tilmed var der nogle der smuglede pynten med hjem.

photo (4)

Jeg lavede et sne landskab, med huse og grandtræer og derudover valgte jeg fyrfadslys i glas, så udsynet til den på den anden side af bordet ikke blev ødelagt.

Jeg fandt opskriften på træerne her.

Husene er lavet af mrprinteables.com, jeg printede dem ud på tykt papir, klippede og limede dem sammen. Det bliver små æsker – 24 stk – perfekt til en lille pakkekalender. Find dem her.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *