Movember…

November er nu blevet til MO-vember! En tradition og event som startede for omkring fem år siden i Australien. Movember har til formål at sætte fokus på mænds sundhed, specielt i forhold til at skaffe flere midler til forskning i prostata kræft.

Navnet movember kommer fra mo – som er et australsk slang for overskæg og sættes så sammen med måneden november.

Jeg hørte første gang om movember da jeg var på udveksling i Montreal i efteråret 2009.

Det er de seneste år også blevet en del af november her i Danmark, hvor mænd 1. november barbere sig helt og derefter ser hvor stort et overskæg de kan gro i løbet af november. De opretter en profil på movember.com og oploader løbende billeder af deres overskæg.

Jeg er desværre ikke i den tilstand at jeg kan gro skæg, tiltrods for at Brian i 1 klasse mente at jeg var den første der havde fået skæg i vores klasse. Men det skal ikke holde mig tilbage for at sætte fokus på at forberede mænd sundhed, derfor har jeg oprettet et profil på movember.com under “mo-sista”, hvor jeg løbende i november vil præsentere forkellige former og farver i perleplade skæg.

Her kan du se de første tre overskæg

Movember 131110

Gå ind og støt sagen ved selv at oprette en profil eller støt kampagne ved at donere penge – mosista.co/annauno

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *