Selvproduceret forår

På en dag hvor DMI har varslet snestorm, kigger jeg lige en ekstra gang på kalenderen – som skriver d. 19. marts, savner nu foråret endnu mere!

Men så må man fokusere på de gode ting fx at lyset vinder frem – mere og mere hver dag. Ja og så er jeg begyndt at fylde mit lille hjem med selvproduceret forår. Det er i form af at lægge frø i jorden, som nu er kommet frem – til stor glæde.

Et af de lidt mere radikale tiltag er, at jeg har lavet mine egne kunstige blomster, der nu kan lyse op i mit hjem. Det er pompon’er sat på ståltråd, hvor ståltråden først er beklædt med tape. Her kan du se, hvordan du gør via en lille clevin-inspireret-tegning:

how to pompon flower

Hvis du ikke er en haj til at lave pomponer, så følg klik her – har fundet en fin opskrift på, hvordan man gør.

Resultatet kom til at se sådan ud! Pompon flower

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *