Forår på indre Nordvest

Skærmbillede 2013-03-05 kl. 17.18.41Så blev de små vaser færdige – og foråret er en realitet! Først var tanken at vaserne skulle sættes sammen, men under udviklingen af dem, blev de lavet enkeltvis. De kan derfor sættes sammen så det passer til omgivelserne.

Men det er ikke det eneste forår som er sprunget frem! For en ca. tre uger siden såede jeg chilifrø, som jeg havde taget fra sidste års planter, og de er nu klar til at se dagens lys!

Skærmbillede 2013-03-05 kl. 17.20.54

Grunden til at der ser lidt dødt i nogle af dem, er at der aldrig er kommet frø i dem 🙂

Det er Toftegaards Citron Chili og Numex Twilight som bliver året chilier.

Hvis du selv godt kunne tænke dig at prøve kræfter med at dyrke chilier, og ikke gider bruge frø fra de chilier du kan få i, i supermarkedet. Så kan jeg virkelig anbefale at svinge forbi Toftegaards gartneri syd for Køge, der har de i omegnen af 100 forskellige slags chilier.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *