Lige som de fleste supermarkeder kan jeg ikke vente til december med julens sødesager. Dog til forskel for supermarkedet er mine rent faktisk hjemmelavet, og det vælger jeg dog ikke at skilte med.
Det jeg har givet mig i kast med er marcipankugler med kaffe og lakrids og overtrukket med hvid chokolade. Opskriften er af Johan Bülow fra et go-card postkort, hvor jeg dog har undladt kanel, da jeg synes der er smagsindtryk nok.
Opskriften lyder som følger:
Der bliver ca. 15 stk
100 g marcipan
1/2 – 1 tsk Raw Liquorice Powder
1 spsk stærk kaffe
150 g hvid overtrækschokolade
Til pynt kan du bruge Raw Liquorice Powder
Bland marcipan med lakridspulver og kaffe. Form marcipanen til ca. 15 kugler, og stil dem på køl i ca. 30 minutter, til marcipanen har samlet sig. Imens smeltes den hvide chokolade og overtrækkes lakridskuglerne efter de er kølet af. Pynt konfektkuglerne med lakridspulver inden den hvide chokolade størkner.
Og så det færdige resultat….