Kraftig inspireret af en simre opskrift fra Alt for Damerne uge 6
Ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
2 kyllingelår eller en halv kylling
100 g tørre kikærter (eller en dåse kikærter)
1 dåse flåde/hakkede tomater
¼ rødkål i fine strimler
½ glas karrypasta
rapsolie til stegning
smag til med salt, peber og sukke
Topping
Kikærte-snacks
Cremefraiche
Frisk koriander
Fremgangsmåde
Dag 1
Sæt kikærterne i blød
Smør kyllingelårene ind i karrypasta. Placer dem i en beholder i køleskabet til dagen efter.
Dag 2
Hæld vandet fra kikærterne og skyld dem.
Kog kikærterne i rigeligt vand og lidt salt i 45 min.
Steg fintsnittet løg og hvidløg i rapsolie. Tilsæt kyllingen og steg den på begge sider.
Tilsæt tomaterne og 2 dl vand. Lad det simre (koge lidt) i 25 min.
Tilsæt kikærter og rødkål, kog det videre i 15 min.
Smag til med salt, peber og sukker.
Tjek om kyllingen er gennemstegt og giv den lidt mere tid hvis ikke.
Server med brød og eller ris.