Simre ret l Kikært og kylling

Kraftig inspireret af en simre opskrift fra Alt for Damerne uge 6

Ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
2 kyllingelår eller en halv kylling
100 g tørre kikærter (eller en dåse kikærter)
1 dåse flåde/hakkede tomater
¼ rødkål i fine strimler
½ glas karrypasta
rapsolie til stegning
smag til med salt, peber og sukke

Topping
Kikærte-snacks
Cremefraiche
Frisk koriander

Fremgangsmåde

Dag 1
Sæt kikærterne i blød

Smør kyllingelårene ind i karrypasta. Placer dem i en beholder i køleskabet til dagen efter.

Dag 2

Hæld vandet fra kikærterne og skyld dem.
Kog kikærterne i rigeligt vand og lidt salt i 45 min.

Steg fintsnittet løg og hvidløg i rapsolie. Tilsæt kyllingen og steg den på begge sider.
Tilsæt tomaterne og 2 dl vand. Lad det simre (koge lidt) i 25 min.

Tilsæt kikærter og rødkål, kog det videre i 15 min.

Smag til med salt, peber og sukker.

Tjek om kyllingen er gennemstegt og giv den lidt mere tid hvis ikke.

Server med brød og eller ris.

 

 

En tanke om "Simre ret l Kikært og kylling"

  1. Pingback: Vinterhus | annauno

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *