Simre ret l Kikært og kylling

Kraftig inspireret af en simre opskrift fra Alt for Damerne uge 6

Ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
2 kyllingelår eller en halv kylling
100 g tørre kikærter (eller en dåse kikærter)
1 dåse flåde/hakkede tomater
¼ rødkål i fine strimler
½ glas karrypasta
rapsolie til stegning
smag til med salt, peber og sukke

Topping
Kikærte-snacks
Cremefraiche
Frisk koriander

Fremgangsmåde

Dag 1
Sæt kikærterne i blød

Smør kyllingelårene ind i karrypasta. Placer dem i en beholder i køleskabet til dagen efter.

Dag 2

Hæld vandet fra kikærterne og skyld dem.
Kog kikærterne i rigeligt vand og lidt salt i 45 min.

Steg fintsnittet løg og hvidløg i rapsolie. Tilsæt kyllingen og steg den på begge sider.
Tilsæt tomaterne og 2 dl vand. Lad det simre (koge lidt) i 25 min.

Tilsæt kikærter og rødkål, kog det videre i 15 min.

Smag til med salt, peber og sukker.

Tjek om kyllingen er gennemstegt og giv den lidt mere tid hvis ikke.

Server med brød og eller ris.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *